Foto bij artikel Parro, het communicatie syteem

Parro, het communicatie syteem

05 februari 2024 - Vandaag heeft u de uitnodigingsmail voor het gebruik van Parro van ons ontvangen. U leest de informatie hier nog eens terug. 
Foto bij artikel Plannen nieuw schoolplein

Plannen nieuw schoolplein

24 mei 2023 - In de zomervakantie van 2023 wordt het kleuterplein aangepakt en met een deel van de andere pleinen wordt alvast een start gemaakt. 

 

Klik hier voor de tekeningen van ons nieuwe schoolplein.

Foto bij artikel 7B haalt geld op voor giro 555!

7B haalt geld op voor giro 555!

27 maart 2023 - Op initiatief van Maup heeft groep 7B meer dan €600 opgehaald voor giro 555! Chapeau! 
Foto bij artikel De Leonardo 'spotlight

De Leonardo 'spotlight" is dit keer voor meester Evert.

22 maart 2023 - Het wordt tijd dat wij onze vakdocenten eens beter leren kennen. Lees hier het eerste interview met onze muziekmeester Evert. 

Zeer de moeite waard om te lezen en het geeft maar weer eens weer hoe belangrijk de lessen van stichting Leonardo zijn. Houd deze pagina in de gaten, want ook de andere docenten komen nog aan het woord. 

 

Foto bij artikel Groepen 8 gestart met Typetopia

Groepen 8 gestart met Typetopia

12 januari 2023 - De groepen 8 zijn deze week gestart met Typtopia. De kinderen leren razendsnel typen via een digitaal programma. We zijn blij dat de school ook dit jaar de kinderen van de groepen 8 deze cursus kunnen aanbieden. Zo gaan ze straks met een typediploma naar het voortgezet onderwijs! 

Voorstel vrijwillige ouderbijdragen

31 augustus 2022 - Meer over de ouderbijdragen leest u hier
Foto bij artikel Burght Boekenpodcast

Burght Boekenpodcast

16 februari 2022 - Hebben jullie de nieuwe podcast van de Burght al geluisterd? In de eerste aflevering praat Brigitte met Tess en Angelina over Tess' lievelingsboek De eindeling. De podcast is hier te luisteren: https://www.obsburght.nl/leerlingen/kinderboeken-podcasts