Wij vinden het belangrijk dat u als ouder(s) goed weet voor welke school u kiest. Veel informatie over De Burght vindt u op onze website. Daarnaast organiseren wij eens in de twee weken een informatiemoment. 

 

Wij heten u welkom op Herengracht 34 en vertellen u daar meer over onze school, onze uitgangspunten, het Leonardoprogramma en hoe een dag in een kleutergroep er uit ziet. Ook is er gelegenheid om rond te kijken, vragen te stellen en vooral de sfeer te proeven.
Wij kiezen ervoor de informatie in het Nederlands te geven, maar zijn altijd bereid u ook in het Engels bij te praten.
Meer over de school ziet u hier.

 

In het schooljaar 2022-2023 vindt er eens in de twee weken een bijeenkomst plaats, op de woensdagochtend vanaf 9.30 uur. Iedere woensdag is er een bijeenkomst om 9.30 uur en één om 10.15 uur, met een klein groepje ouders en een van onze medewerkers. Meldt u voor één van deze informatie-bijeenkomsten aan door te mailen naar  burght@obsburght.nl, onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, de leeftijd van uw kind, aantal mensen dat deel wil nemen en welke datum van de informatie-middag uw voorkeur heeft. U ontvangt dan een bevestiging van onze administratie. Bij te weinig inschrijvingen kan het zijn dat er contact met u wordt opgenomen om uw aanvraag te verplaatsen.