25 januari 2022

Gebruik app en groepspagina's site De Burght

Dan nog even iets leuks: de groepspagina's op de website zijn online.
De groepspagina is te bereiken middels de app of via de website. Hierop vindt u de kalender voor de groep van uw kind, namen en adressen, foto's van het kerstontbijt en korte berichtjes van de leerkracht.
Onder het kopje 'mijn school' en AVG voorkeuren ouders, kunt u uw voorkeuren opgeven.

Hoe werkt het?

U kunt nu naar de AppStore of Google Play store gaan en daar zoeken op “School-Site”, een blauw icoontje met een vinger in de lucht.

Na installatie zoekt u de school op in de lijst. Als die is gekozen, komt u op de inlog pagina. Daar staat dan ook de link om een gebruikersnaam en wachtwoord op te vragen.

Als u op die link geklikt hebt, en u heeft uw naam en het e-mail adres ingevoerd dat in Parnassys staat, ontvangt u een e-mail met de gebruikersnaam en een link om een wachtwoord aan te maken. Na het aanmaken van het wachtwoord kunt u inloggen.

Preview foto