Foto bij artikel Gebruik app en groepspagina's site De Burght

Gebruik app en groepspagina's site De Burght

25 januari 2022 - Dan nog even iets leuks: de groepspagina's op de website zijn online.
De groepspagina is te bereiken middels de app of via de website. Hierop vindt u de kalender voor de groep van uw kind, namen en adressen, foto's van het kerstontbijt en korte berichtjes van de leerkracht.
Onder het kopje 'mijn school' en AVG voorkeuren ouders, kunt u uw voorkeuren opgeven.

Hoe werkt het?

U kunt nu naar de AppStore of Google Play store gaan en daar zoeken op “School-Site”, een blauw icoontje met een vinger in de lucht.

Na installatie zoekt u de school op in de lijst. Als die is gekozen, komt u op de inlog pagina. Daar staat dan ook de link om een gebruikersnaam en wachtwoord op te vragen.

Als u op die link geklikt hebt, en u heeft uw naam en het e-mail adres ingevoerd dat in Parnassys staat, ontvangt u een e-mail met de gebruikersnaam en een link om een wachtwoord aan te maken. Na het aanmaken van het wachtwoord kunt u inloggen.

Foto bij artikel Sport-en spelactiviteiten TSO

Sport-en spelactiviteiten TSO

19 januari 2022 - Vanaf begin van deze week worden sport-en spelactiviteiten aangeboden tijdens de TSO door het bedrijf  "Sportaneous". Op maandag zijn ze aanwezig op de Herengracht, op dinsdag op de Noordermarkt en op donderdag op de Herenmark/Herengracht.

Wij hopen dat de kinderen het leuk vinden. Binnenkort zullen wij hier wat foto's plaatsen.

Foto bij artikel Verbouwing Keizersgracht 41

Verbouwing Keizersgracht 41

17 januari 2022 - De verbouwing verloopt naar wens. Vandaag zijn we even gaan kijken naar de vorderingen. Klik in het menu rechts voor meer foto's.
Foto bij artikel Quarantaine regels

Quarantaine regels

17 januari 2022 - Nieuwe regelgeving quarantaine op https://lci.rivm.nl/covid-19-huisgenoten

Wanneer een huisgenoot positief is en niet geisoleerd van de anderen leeft, geldt dat er pas op dag 12 getest mag worden.

Foto bij artikel Nationale Voorleesdagen 2022

Nationale Voorleesdagen 2022

17 januari 2022 - Op woensdag 26 januari beginnen de Nationale Voorleesdagen 2022. Net als vorige jaren hebben wij schrijvers uitgenodigd om (dit jaar weer online) te komen voorlezen in de klas. Laat het de leerkracht van je kind weten als je het ook leuk vindt om online voor te lezen in de klas. Op onze website vinden jullie tips voor thuis waarmee je het leesplezier van je kind kan vergroten.
Foto bij artikel Werkzaamheden op de grachten

Werkzaamheden op de grachten

11 januari 2022 - Vanaf begin januari start de gemeente met het vernieuwen van de bruggen en straten. Dit heeft grote gevolgen voor bewoners, fietsers, voetgangsers en mensen die iets verder weg wonen.

Iedereen krijgt te maken met omleidingen en vertragingen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.amsterdam.nl/oranjeloper U kunt zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief en een kaart downloaden met alle werkzaamheden.

Foto bij artikel 150 jaar Burght

150 jaar Burght

22 september 2021 - Maandag 27 september gaat het project rondom 150 jaar Burght van start. De hal op Herengracht 34 is daarom al een beetje in gereedheid gebracht.
De komende week krijgen alle groepen lessen van verschillende vakdocenten: beeldend, stomme film, muziek, drama en nog meer. In alle groepen gaan we het hebben over hoe het er vroeger op een school aan toe ging. De werkjes van leerlingen hierover worden in de hal tentoongesteld. Alle ouders krijgen in de week van 4-8 oktober een uitnodiging om te komen kijken.

Fotoalbum:

150-5.jpg 150-4.jpg 150-3.jpg 150-2.jpg 150-1.jpg
Foto bij artikel Verbouwing van Keizersgracht

Verbouwing van Keizersgracht

17 september 2021 - Er wordt hard gewerkt aan de verbouwing van Keizersgracht 41. De afgelopen weken is er al veel gesloopt. Ook wordt het dak gereed gemaakt voor de zonnepanelen.

Voorlopig loopt de verbouwing nog zoals gepland. In mei 2022 moet het zo'n beetje klaar zijn. In augustus verhuizen de kleutergroepen dan weer terug naar hun eigen gebouw.