Nieuws

Foto bij artikel Afsluiting MR 2021-2022

Afsluiting MR 2021-2022

25 juni 2022 - De MR (medezeggenschapsraad) is voor een school heel belangrijk. Zij adviseert, stemt in en kijkt kritisch naar het schoolbeleid. Daarnaast nemen de ouders in deze raad veel ervaring mee vanuit hun eigen werk. Samen met teamleden vormen zij een onmisbare schakel binnen de school. Een afsluitende, gezellige avond was een mooi einde van dit schooljaar. 
Foto bij artikel De beste hulp die je kan wensen

De beste hulp die je kan wensen

16 juni 2022 - Vandaag hebben de kinderen van groep 7b geholpen bij de spelletjesdag van groep 3. Wat hebben ze dit goed gedaan! 
Foto bij artikel Burght Boekenpodcast

Burght Boekenpodcast

16 februari 2022 - Hebben jullie de nieuwe podcast van de Burght al geluisterd? In de eerste aflevering praat Brigitte met Tess en Angelina over Tess' lievelingsboek De eindeling. De podcast is hier te luisteren: https://www.obsburght.nl/leerlingen/kinderboeken-podcasts
Foto bij artikel Verbouwing Keizersgracht 41

Verbouwing Keizersgracht 41

17 januari 2022 - De verbouwing verloopt naar wens. Vandaag zijn we even gaan kijken naar de vorderingen. Klik in het menu rechts voor meer foto's.
Foto bij artikel Werkzaamheden op de grachten

Werkzaamheden op de grachten

11 januari 2022 - Vanaf begin januari start de gemeente met het vernieuwen van de bruggen en straten. Dit heeft grote gevolgen voor bewoners, fietsers, voetgangsers en mensen die iets verder weg wonen. 

Iedereen krijgt te maken met omleidingen en vertragingen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.amsterdam.nl/oranjeloper U kunt zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief en een kaart downloaden met alle werkzaamheden. 

Foto bij artikel 150 jaar Burght

150 jaar Burght

22 september 2021 - Maandag 27 september gaat het project rondom 150 jaar Burght van start. De hal op Herengracht 34 is daarom al een beetje in gereedheid gebracht.
De komende week krijgen alle groepen lessen van verschillende vakdocenten: beeldend, stomme film, muziek, drama en nog meer. In alle groepen gaan we het hebben over hoe het er vroeger op een school aan toe ging. De werkjes van leerlingen hierover worden in de hal tentoongesteld. Alle ouders krijgen in de week van 4-8 oktober een uitnodiging om te komen kijken.

Fotoalbum:

150-5.jpg 150-4.jpg 150-3.jpg 150-2.jpg 150-1.jpg